Punkkien häätö
Punkkien häätö

häätää monet muutkin ikävät

Exolt on paljon kehuttu,

Olen käyttänyt dinamitea ennalta ehkäisyyn ja on toiminut.

Luin tänään toisesta tavasta, miten häädetään punkit kanalasta, orsilta pesistä jne.

Mitex sisältää pyretrumkasvin luonnollista ainetta, erittäin tehokasta pyretriiniä sekä hyönteismyrkkyjä, joilla on erityisen synergistinen vaikutus. Tällä yhdistelmällä on erittäin pitkäkestoinen vaikutus. Se tuhoaa luotettavasti lentävät ja ryömivät hyönteiset, kuten punkit (mukaan lukien punainen lintupunkki), kirput, täit, höyhentäit sekä kaikki haitalliset hyönteiset, kuten kärpäset, hyttyset ja torakat.

Laimentamattomana siveltimellä orsiin, rakoihin, kulmiin vaikutus on pitkäkestoinen, alla on laimennuksen ohje.

https://roehnfried.com/products/mitex-500-ml/

Mitexiä voidaan levittää suoraan kanalan pinnoille, orsille, pesiin, seiniin.

Sekoita 100 ml Mitexiä 2 litraan vettä (Vakavan tartunnan tapauksessa, esim. veripunkkien, suosittelemme liuosta, jossa on 1 osa Mitexiä ja 1 osa vettä, levitys tulee toistaa päivittäin 1 viikon ajan).

Suihkuta koko talli huolellisesti levitysliuoksella. Poista eläimet, rehukaukalot ja juomakaukalot kanalasta ruiskutuksen ajaksi, kunnes tuote on kuivunut ja ilmanvaihto on hyvä!

Erityisen tärkeää on ruiskuttaa makuutilat, orret, 2 litraa Mitex-liuosta riittää noin 10 m²:lle. Kulma-alueille, rakoihin ja orsiin Mitex voidaan levittää laimentamattomana siveltimellä, jolloin saavutetaan pitkäkestoinen pysyvä vaikutus. Varmista hyvä ilmanvaihto levityksen aikana!

3 thoughts on “Punkkien häätö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *